Firmaprofil


Oversættelsesbureauet l·f correspondence blev etableret i 1994 i erkendelse af, at der var et behov for professionel oversættelseshjælp til små og mellemstore virksomheder på Lolland-Falster – og for den sags skyld alle andre steder i landet.

Der, hvor mange små og mellemstore virksomheder enten ikke ønsker eller ikke har økonomi til at have fastansat personale til oversættelsesopgaver, kan vi træde til og tilbyde vores ekspertise. Mange privatpersoner har også glæde af vores hjælp til mangeartede opgaver.

Firmaet råder over en cand.mag. i engelsk og dansk samt en korrespondent/BA i engelsk, tysk og fransk, og vi har desuden tilknyttet et antal eksterne konsulenter til særlige opgaver, konsulenter, som har engelsk, tysk eller fransk som modersmål.

Opgaverne, som vores firma har udført, er mange – alt fra personlige breve og dokumenter over turistbrochurer til tykke manualer, tekniske specifikationer, EU-ansøgninger og regnskabs- og årsrapporter.

Vores oversættelsesarbejde foregår i tæt samspil med den person/det firma, som ønsker opgaven udført, så vi er sikre på, at kunden får den helt rigtige oversættelse.